Vikmentes
hu | en
blog | 2015. december 29., 19:55

A szuper ital: Bio Aloe 24


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/viktorta/public_html/sys/lib.php on line 414

Íme egy szuper ital, ami nálunk is kapható és étrendkiegészítőnek is remek: a Bio Aloe 24/7 ital!

 

Mindennapi étrended remek kiegészítője lehet, mivel sok ásványi anyagot tartalmaz. Kalcium, vas és magnézium forrás. Továbbá értékes aminosavakat, enzimeket, vitaminokat, rostokat, és  speciális természetes cukrokat (glyconutrients) tartalmaz.

Ez az igen értékes Aloe ferox ital bevonja az emésztőrendszer nyálkahártyáját, így biztosítja aktív összetevőinek, hogy kifejthessék hatásukat.

Az aloe pozitív élettani hatása elsősorban a levelében lévő poliszacharidoknak (hosszú láncú természetes cukrok) köszönhető. Az a speciális melegítésen alapuló eljárás, amellyel készül felszabadítja a poliszacharidokat, a vasat és a kalciumot a növényben lévő rostokból, megőrizve a kivont pépben az értékes összetevőket. Ezeknek köszönhető sűrű állaga is.

A növényi eredetű Bio Aloe 24/7 ital a vadon növő Aloe ferox leveléből készült, gumik, egyéb sűrítőanyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül.

Összetevők: Víz, Bio Aloe Ferox Pép, Citromsav.

 

Kúraszerűen is fogyaszthatod, ha emésztési kellemetlenségekre keresel természetes megoldást! Ebben az esetben naponta többször (3-4 alkalommal) igyál meg 30 ml-t, az étkezés előtt fél órával.

 

Felnőttek számára napi 100 ml fogyasztása ajánlott (2x50 ml-es adagokban). Gyermekek is fogyaszthatják, számukra napi 30 - 50 ml ajánlott.

Hello Paleo, Hajrá Aloe!

 


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0