Vikmentes
hu | en
blog | 2016. február 2., 13:26

Hello Paleo Napló


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/viktorta/public_html/sys/lib.php on line 414

Sokan kértek tőlünk tanácsokat, praktikákat, ötleteket a paleo életmódra való átállás során. Igyekeztünk nektek segíteni üzletünkben, blogunk cikkeinek témaválasztásában. Most úgy döntöttünk, hogy egy valódi ember életének változását is nyomon követjük, aki arra az elhatározásra jutott, hogy mostantól szeretne áttérni a paleo életmódra.

 

 

A Hello Paleo-nál mi szakmai segítséget nyújtunk neki, ő pedig mindeközben megosztja velünk és így veletek is a tapasztalatait, a felmerülő kihívásokat és néhézségeket is. Nézzük ki is ő?

 

 

Anna 35 éves, 2 gyermek édesanyja és Budapesten lakik. Gyermekei születése után sokféle diétával próbálkozott, hogy visszanyerje alakját. Viszont mindig jojo-effektus lett a vége. Nemrég inzulinrezisztenciát és candidát állapítottak meg nála, ekkor kezdett el gondolkozni a paleo életmódra való átálláson. A karácsonyi bevásárlás alkalmával jött először be hozzánk az üzletünkbe, ahol elmesélte panaszait, és hogy elsősorban életmódváltással szeretne javítani az egészségi állapotán.

 

 

Beszélgetésünk során kiderült, hogy nagyon sok kenyér, péksütemények és tésztafélék szerepelnek az étrendjében. Továbbá sokszor nassol és leginkább este eszik nagy mennyiséget. A gyermekei maradéka is általában az ő tányérján landol. A hétvégéken szeret főzni, szeret kísérletezni a konyhában új ízekkel, hozzávalókkal viszont a hétköznapokban leginkább készételeket fogyasztanak. Kevés zöldséget és gyümölcsöt eszik, leginkább csak dobozos gyümölcsleveket iszik. Sportolni csak ritkán szokott, általában biciklizik a gyerekekkel vagy kirándulnak a szabadban.

 

 

Anna az újévi fogadalma szerint idén tér át a paleo életmódra, a mi segítségünkkel, és hamarosan olvashatjátok első lépéseinek tapasztalatait itt a blogunkon. Most induló paleo napló sorozatunk reméljük nektek is sok hasznos tanáccsal fog segíteni a mindennapokban.

 

 

 

Hello Paleo, Hajrá Paleo Napló!

 

 


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0